|
|
راه شماره 27 : صدور انقلاب به زبان موسیقی
امروز دل ملت هاى اسلامى پر از نفرت از امريكا و مستكبران است
گزیده جملات ضد امریکایی رهبری
- تنها راه علاج براى ملتهاى دنيا اين است كه از ملت ايران درس بگيرند و در مقابل زورگويى و قدرتطلبى و ديكتاتورمآبى دولت امريكا بايستند.
- بعضى خيال مىكنند كه اگر ملت ايران مىگويد مبارزه با امريكا، يا مرگ بر امريكا، يا عدم رابطه با امريكا و از اين قبيل حرفها، اين يك مسألهى شعارى و احساسى محض است؛ نه. اين اشتباه است. اين يك مسألهى اساسىِ متّكى بر پايههاى منطقى و كاملاً خردمندانه و درست منطبق بر مصالح ملى اين كشور است. اين را بايد توجّه كنيد. ظاهر قضيه سياسى است؛ اما باطن قضيه، يك مسألهى ملى، انسانى، تاريخى، وابسته به سرنوشت اين كشور و اين ملت و شما نسل جوان و نسلهاى آينده است.
- مانع اساسى و عمدهاى كه بر سرِ راه اهداف امريكا وجود دارد عبارت است از نهضت بيدارى دنياى اسلام. دنياى اسلام در حال بيدار شدن است.
- ترديدافكنى در ارزشهاى اصولى، بزرگنمايى مشكلات و نفى موفّقيتها، از نيازهاى قطعى امريكاست . امريكا به اين عوامل و شرايط نياز دارد تا بتواند موفّقيت خود را در تقابل با جمهورى اسلامى تضمين كند.
- علاج صحيح در مقابل تجاوز امريكا، مستحكم كردن ساخت داخلى نظام است. نظامى كه حقيقتاً متّكى به مردم است و مردم از آن دفاع مىكنند، در درون خودش مستحكم است.
- اين كه بعضى بردارند طبق ميل دل كارشناسان سياى امريكا، دم از نزديكى و مذاكره و ارتباط بزنند و فضا را عادّى سازى كنند، اين بزرگترين توهين و خيانت به اين مردم است.
- از خدا مىخواهیم كه این قدرت را به ما ارزانى دارد كه نه تنها از كعبهی مسلمین، كه از كلیساهاى جهان نیز ناقوس مرگ امریكا را به صدا درآوریم.
- امروز امريكاييها وقتى مىخواهند تاريخ دشمنيهاى بين دولت امريكا و دولت ايران را بيان كنند، از قضيه سفارت شروع مىكنند. اين حركت، در واقع مجازاتى نسبت به امريكايي ها بود.
- امروزه مسأله اصلى، جبههبندىِ سراسرىِ استكبار جهانى من جمله آمریکا، در مقابلِ كلمه حقّ است. جبههبندى در مقابل ايران من حيث ايران نيست؛ در مقابلِ يك ملت، يك نژاد، يك قوم، از جهت آن قوم نيست؛ بلكه جبههبندى در مقابلِ حقّ است.
- مردم در دنيا بهشدّت تشنه عدالتند. امروز در كشورهايى كه دم از دمكراسى مىزنند، بىعدالتى از همه جا بيشتر است. در همين كشورِ امريكا، با اين كه سالهاى متمادى مىگذرد كه رسماً برابرى حقوقى سياه و سفيد را روى كاغذ اعلان كردهاند، هنوز كه هنوز است، ميان سياهان و سفيدان تبعيض حاكم است
- امروز دل ملتهاى اسلامى پر از نفرت از امريكا و مستكبران است. دل ملتها از اينها پُر است؛ منتظر زمانى هستند كه بتوانند اين را نشان دهند. دوران نظام استكبارى - كه مبناى آن بر ظلم به ملتها و تسلط بر جان و مال و ناموس و منابع آنهاست - بهسر آمده است
- تروريسم را خود آنها راه انداختند. همين كسانىكه امروز نامشان بهعنوان معروفترين تروريستهاى دنيا در سرلوحهى اظهارات امريكايىهاست، مستقيم و غيرمستقيم ساخته و پرداختهى سازمان جاسوسى امريكا هستند
- در قضيهى فلسطين هم مقصر اصلى براى حل نشدن مسألهى خاورميانه، امريكايىها هستند؛ كسى مقصر نيست. مىگويند ايران نمىگذارد مسألهى خاورميانه حل شود! در حقيقت شما نمىگذاريد حل شود. ناديده گرفتن يك ملت، نتيجهاش همين است. شما مىخواهيد ملت فلسطين را با سابقهى چند هزار سالهى تاريخى، از عرصهى معادلات منطقه و معادلات سياسى حذف كنيد؛ مگر ممكن است؟
- ملتهاى ديگر بدانند و ببينند كه اگر عزت ميخواهند، اين عزت پيش آمريكا نيست، در وابستگى به قدرتها نيست، در خرج كردن و پول دادن به كيسهى سازندگان تسليحاتى دنيا و دريوزگى تسليحات آنها نيست، در جوشش از درون، در اعتماد به نفس ملى، در توكل به خدا و پيشرفت در اينهاست
- امریكا و صهیونیستها و مستكبران عالم، نه به شیعه علاقمندند و نه به اهل سنت؛ با هر دو دشمنند؛ آنجایی كه مسلمان ـ با نام خدا و با ایمان اسلامی ـ در مقابل زورگویی آنها میایستد، دشمنی میكنند. شما ببینید در لبنان با حزب الله شیعه همانقدر دشمنند كه در فلسطین با حماس و جهاد سنی.
- کسی مرگ بر آمریکا را به ملت ایران یاد نداد، مرگ بر آمریکا از اعماق جان یکایک مردم برآمد.
- ملتهاى مسلمان! علماى دين! روشنفكران، جوانان و غيرتمندان جهان اسلام ! امت اسلام اينك در تير رس انواع تهديدها و اهانتها است، استكبارِ عنانگسيخته بهسردمدارى رژيم آمريكا و دلاّلى و آتش افروزى رژيم صهيونيستى، از تجزيه و گسست ملتهاى اسلامى بيشترين سوءاستفاده را مي برد.
- يك روز بود كه تنها در يك نقطهى دنيا، پرچم امريكا سوزانده و شعار مرگ بر امريكا داده مىشد؛ اما شما امروز ببينيد در چند نقطه دنيا پرچم امريكا سوزانده مىشود و شعار مرگ بر امريكا داده مىشود! در خود امريكا پرچم امريكا را آتش زدند؛ اين پديدهى مهمّى است .
|
|
|